From Russia with love

Saa er vi ankommet til Moskva! Der er i oejeblikket ved at blive uploaded billeder, saa der skulle meget gerne vaere et nyt fix klar til alle jer nyheds-hungrende personer derhjemme!

Vi brugte det meste af dagen i gaar efter ankomst paa at udforske vores naeromraade – ikke mindst fordi, vi ikke vidste hvor metroen ind til centrum af Moskva gik fra. Det ville naturligvis vaere naerliggende at spoerge nogen, men russerne er umaadeligt daarlige til engelsk. Vi fik os da en dejlig lang gaatur ud af det, dog uden at komme naermere, hvor metroen befandt sig.

Den fandt vi saa i dag, efter at have faet nogle directions af et par odenseborgensere (wtf?), vi moedte hernede. Turen gik derefter til Moskva, hvor vi fik set Den Roede plads, Kremlin og en spandfuld umaadeligt store kirker! (min computer g0r nu opmaerksom paa, at der kun er5 min tilbage, saa jeg vil fatte mig i korthed).

Alting er billigt her – Big Mac Menu for ca. 20-25 kroner, Room Service midt om natten scrambled eggs og bacon for omkring en tier 🙂 Og saa en fantastisk 4-retters frokost (eller business lunch, som den hed) for 250 rupler (omkring 55 kroner, hvilket svarer til prisen paa foernavnte bigmnac menu i DK!)

Men det bliver nok sparsomt med updateringer de naeste seks dage (ud over en eller to i morgen maaske) da det nok ikke er netcafeer, de har flest af i Mongoliet!

Det var alt fra nu!

Mange hilsener fra de fantastiske fire iRusland!

PS. Der er lagt billeder op fra Kastrup i lufthavnen, kan findes paa galleri siden..


 

3 kommentarer

  1. Simple simon May 14

    Det er godt gået.

    Hej Fab Four

    Vi svælger allerede i jeres fremsendte billeder.
    Og temperaturen ser jo ud til at være et passende stykke over frostgrader.
    Det er næsten synd I kun skal være der et par dage, for ‘for syv søren’ da, hvor er er flot.
    Hvis I kommer hjem og fortæller at I har levet af scrambled egg indtaget mellem 01 og 04 om morgenen, forstår jeg det – med de priser. Tager I en smagsprøve med hjem ??
    Hvor er det en knald god måde, at følge med I jeres tur på.

    Hyg jer til vi hører fra jer igen. Vi glæder os allerede til de næste bulletiner fra Moskva/Mongolet eller Kina, hvorfra det nu bliver.

    Vore hjertevarme hilsener til crewet i Fab Foour og rejepillerne på Grønland

    Simple Simon og Crazy Daisy

  2. Marie May 21

    Hey guys! Må indrømme i allerede er savnet meget her hos mig
    🙁 hvornår var det i kom hjem?:) må prøve at muntre mig op med at Anita will be back om 1 uge. Det lyder allerede super sjovt det i oplever, ved ikke om jeg er helt vild med jeres nye look.. hmm.. lad det bare gro til i kommer hjem ik*:D og Anne Mette lige meget hvor meget vodka de putter på dig beholder du dit hår!!! det er en ordre:D har vildt meget eksamens stress men overlever nok.. see you soon i hope. Kys og kram til jer! Marie.

  3. argan oi Oct 9

    This oil also provides strength to the breakable and weak nails.
    Will be the nutritional profile from the argan oil extracted from the tree and also the 1 available
    within the marketplace the same. It brings back a more youthful skin condition that may have diminished because of aging or other determinants.

Skriv en kommentar