Hjemme igen

Lidt forsinket må vi jo desværre til at indse at vi er hjemme i det lettere våde Danmark igen. De sidste dage i Beijing blev brugt på at se Sommerpaladset med en kæmpe marmorbåd, og en kæmpe kunstig sø. Det var en af de eneste dage med en nogenlunde udholdelig temperatur om dagen, så det var ret god timing. Hanni og jeg var også i zoologisk have, som var en blandet oplevelse. Nogle af dyrene, deriblandt pandaer og steppedyr (Gnuer, zebraer and the like) havde anlæg i normal dansk standard ca., mens andre mindre heldige dyr havde minimale bure af ren beton og en lille tegning af et træ på bagvæggen. Men det var alt i alt en sjov og meget varm zootur!

De fleste af dagene i Beijing gik dog med shopping. Der blev købt suits, kjole og souvenirs for alle pengene – bogstavelig talt. De sidste billeder er i den knibe at Jesper ikke kan finde sit kabel til at overføre dem med, men de vil blive uploaded så snart vi finder en løsning. Ellers er det bare med at booke sig ind på et 24 timers foredrag (ca :o) ) med billedfremvisning af en af os…

Her set i bakspejlet kan vi kun fortælle at vi har haft en fantastisk tur! Jeg ville personligt flytte til Kina kun for madens skyld, og vi deler vist alle en ide om at det ikke er sidste gang vi besøger Kina..

Så er der vist kun tilbage at sige:

Konichi wa, bitches!


 

1 kommentar

  1. Anne Mette Jul 29

    Så vil jeg da bare selv skrive en kommentar… Kablerne brillierer stadig ved deres fravær, omend dun mener han har en bunke uidentificerede kabler derhjemme. Så måske er der håb forude!

Skriv en kommentar